KORONA AID MESENAATTI -RAHOITUSKAMPANJA 5.5.-6.5.2020

TAIDEKOULU ESTRADIN KORONA AID MESENAATTI -RAHOITUSKAMPANJA 

Kampanjan osoite: mesenaatti.me/1599

VALITSE TAIDEKOULU ESTRADIN OPPILASESITYS – NÄIN AUTAT MEITÄ KORONAN YLI

 KAMPANJAN KESTO 5.5.-5.6.2020

”Taidekoulu Estradin ytimessä on taito, taide ja siitä kumpuava elinikäinen ilo!”

TEEMME KAIKKEMME VÄLTTÄÄKSEMME TOIMINNAN JATKUMISEN ESTEITÄ

Koronakriisin aiheuttama poikkeustila ravistaa vakavasti kaikkia, myös Taidekoulu Estradia ja sen taloutta. Oma varainhankinta muodostaa leijonanosan koulun kokonaistuotosta. Pandemian seurauksena kevään 2020 varainhankinnan tulot jäävät saamatta. Olemme siten taloudellisten ratkaisujen edessä.

TUKESI ON MEILLE ÄÄRETTÖMÄN TÄRKEÄ JA ARVOKAS

Sirkus-, teatteri ja musiikkilinjan oppilaat ovat valmistaneet kodeissaan ilahduttavia etäesityksiä kiitokseksi osallistumisestanne. Yhden videoteoksen hinta on 20€, mutta mukaan voi lähteä myös suuremmalla vapaavalintaisella tukimaksulla, vain ääretön on rajana. Videoesityksiä lisätään kampanjan edetessä, joten kannattaa vieraille mesenaatti.me -sivuilla useamminkin ennen 5.6.2020.

TAIDEKOULU ESTRADI LYHYESTI

Taidekoulu Estradi yhdistää musiikkia, sirkustaidetta ja teatteritaidetta antaen laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta. Oppilaat esiintyvät Taidekoulu Estradin omissa projekteissa ja keikkailevat paljon eri tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Bändi-, sirkus- ja teatterilinjoilla on kaiken ikäisiä oppilaita, joita on tällä hetkellä n.550.

Taidekoulu Estradia ylläpitää Etelä-Karjalan Estradi ry, joka on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys.

Lisää meistä: www.taidekouluestradi.fi