Etsimme sirkuksen tuntiopettajaa lukuvuodelle 2021-2022

Etsimme joukkoomme
SIRKUKSEN TUNTIOPETTAJAA
ajalle 16.8.2021-31.5.2022

Taidekoulu Estradi Lappeenrannassa antaa sirkustaiteen perusopetusta laajan oppimäärän opetussuunnitelman mukaisesti. Opetus on tasolta toiselle etenevää ja tavoitteellista.

Taidekoulu Estradilla on noin 540 oppilasta, joista 330 on sirkuksen harrastajia. Tämän lisäksi Taidekoulu Estradi tarjoaa projektiluontoisesti myös sosiaalisen sirkuksen opetusta, opetusta koululais- ja päiväkotiryhmille sekä muille kohderyhmille.

Opettajalta toivomme innostusta ja kiinnostusta eri ikäisten lasten, nuorten ja mahdollisesti myös aikuisten opettamiseen. Opettajalla tulee olla sirkusalan koulutus ja kokemusta opettamisesta. Sirkustuntemuksesta eduksi katsotaan akrobatian, ristiheittojen ja jongleerauksen osaaminen. Toivomme opettajalta myös aktiivista osallistumista Taidekoulu Estradin kehittämiseen. Yhteisiin opettajainkokouksiin on mahdollisuus osallistua myös etänä.

Sirkuksen tuntiopettajan opetustunnit ovat kahtena peräkkäisenä päivänä. Opetuspäiviin voi tässä vaiheessa vaikuttaa. Lisäksi on mahdollista saada lisätunteja eri projekteihin liittyen.

Pyydämme toimittamaan hakemukset pe 9.4.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ulla.sarkinen@taidekouluestradi.fi

Lisätietoja antavat:

Petra Mäki-Neuvonen
Sirkuslinjan vastuuopettaja
puh. 040 7001 379
petra.maki-neuvonen@taidekouluestradi.fi

Ulla Särkinen
rehtori
puh 050 556 7692
ulla.sarkinen@taidekouluestradi.fi