KESÄLEIRIT 2021, ilmoittaudu: estradi.eepos.fi

Sirkuspäiväleiri 6-9 vuotiaille

20 paikkaa vapaana

Sirkuspäiväleiri 6-9 -vuotiaille, ma-pe 7.-11.6.2021 Leiripäivät alkavat klo 8.30 ja päättyvät klo 15.30. Leiripäivien ohjelma koostuu leikeistä, peleistä, ulkoilusta, sirkustaitojen harjoittelusta, esityksen suunnittelusta ja pienestä sirkusesityksestä. Sirkustaitoja harjoitellaan monipuolisesti niin akrobatian, tasapainoilun, ilma-akrobatian kuin jongleerauksen osa-alueilta. Käytössä ovat Taidekoulu Estradin monipuoliset salit sirkusvälineineen, jonka lisäksi osa leirin opetuksesta toteutetaan Estradin lähiympäristössä. Sään salliessa järjestyy myös mahdollisuus uintiretkeen. Leiripäiviin sisältyy lämmin lounas sekä välipala. Leirillä on kaksi vastuuopettajaa ja kaksi nuorta apuohjaajaa. Leirille mahtuu maksimissaan 20 lasta. Huomio: Jokaisella leiriläisellä tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Hinta: 150 € (sisältää lounaan ja välipalan)

 

Erityislasten monitaideleiri 9-15 vuotiaille

Aika: ma-ke 7.-9.6.2021 klo 8.30-15.30

Paikka: Taidekoulu Estradi, Teollisuuskatu 9

Hinta: 90€ hinta sisältää lounaan ja välipalan laktoosittomana, pyydämme allergiatiedot ennen leiriä.

Leiri on suunnattu 9-15 -vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat ryhmäavustajan tukea tai muita erityisjärjestelyjä voidakseen osallistua leirille (esim. kehitys- ja aistivammaiset).

Päiväleirin ohjelmassa on sirkuksen, teatterin ja musiikin työpajoja, pelejä ja leikkejä sekä mukavaa yhdessäoloa. Viimeisenä leiripäivänä on mahdollista pitää pieni esitys.

Ohjaajina toimivat Taidekoulu Estradin opettajat: Petra Mäki-Neuvonen (sirkus), Henri Vahvanen (musiikki) ja Tomi Välimaa (teatteri). Leirillä on opettajien lisäksi avustajia auttamassa päivittäisissä toimissa. Mukaan voi tarvittaessa ottaa myös oman henkilökohtaisen avustajan.

Huomio: Jokaisella leiriläisellä tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus.

Kaikki osallistujat saavat tarkemmat ohjeet ennen leirin alkua.

 

Sirkuksen iltaleiri aikuisille

– 20/20 paikkaa vapaana

Iltaleiri aikuisille, ma-to 14.-17.6.2021 Opetusta on neljänä peräkkäisenä iltana klo 18-20.30 välisenä aikana. Opetuksen välissä pidetään pieni tauko. Opetus jakaantuu lämmittelyyn, permantoakrobatian harjoitteluun ja muihin sirkuslajitaitoihin (pariakrobatia, pyramidit, jongleeraus, tasapainoilu, ilma-akrobatia). Illan lopuksi jäähdytellään ja joko venytellään, rentoudutaan tai ”höntsäillään”. Sään salliessa osa opetuksesta voidaan järjestää ulkona. Leirille mahtuu maksimissaan 20 aikuista. Huomio: Jokaisella leiriläisellä tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Hinta: 65 €

Sirkuspäiväleiri 9-12 vuotiaille

– 20/20 paikkaa vapaana

Sirkuspäiväleiri 9-12 -vuotiaille, ma-pe 14.-18.6.2021 Leiripäivät alkavat klo 8.30 ja päättyvät klo 15.30. Leiripäivien ohjelma koostuu leikeistä, peleistä, ulkoilusta, sirkustaitojen harjoittelusta, esityksen suunnittelusta ja pienestä sirkusesityksestä. Sirkustaitojen harjoittelussa painotetaan akrobatiataitojen monipuolista opettelua permannolla, trampoliineilla, ja ilma-akrobatiavälineillä. Lisäksi harjoitellaan taitoja tasapainoilusta ja jongleerauksesta. Käytössä ovat Taidekoulu Estradin monipuoliset salit sirkusvälineineen, jonka lisäksi osa leirin opetuksesta toteutetaan Estradin lähiympäristössä. Sään salliessa järjestyy myös mahdollisuus uintiretkeen. Leiripäiviin sisältyy lämmin lounas sekä välipala. Leirillä on kaksi vastuuopettajaa ja kaksi nuorta apuohjaajaa. Leirille mahtuu maksimissaan 20 lasta. Huomio: Jokaisella leiriläisellä tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Hinta: 150 € (sisältää lounaan ja välipalan)

Teatteripäiväleiri 7-10 vuotiaille

– 16/16 paikkaa vapaana

Seikkailuja maailman ympäri – elämysteatteria lapsille! Teatteripäiväleiri 7-10-vuotiaille ma-pe 14.-18.6.2021 klo 8.30-15.30 Tervetuloa unohtumattomalle maailmanympärimatkalle! Joka päivä seikkaillaan eri maanosassa ja tutustutaan samalla erilaisiin kulttuureihin ja historian jännittäviin merkkihenkilöihin ja tapahtumiin. Hauskanpidon lomassa tulevat tutuksi teatterin tekemisen perusteet sekä valmistuu pieni teatteriesitys viikon huimimmista seikkailuista. Leiripäiviin sisältyy lämmin lounas sekä välipala. Ohjaajina toimivat teatterilinjan opettaja ja apuohjaaja. Leirille mahtuu enintään 16 lasta. Huomio: Jokaisella leiriläisellä tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Hinta 150 €

Teatteri-iltaleiri aikuisille

– 16/16 paikkaa vapaana

Teatteri-iltaleiri aikuisille ma-to 7.-10.6.2021 klo 18-20.30 Haluatko…. …päästellä höyryjä? …onnistumisen kokemuksia? …makeat naurut hyvässä seurassa? Teatterileirillä kokeillaan teatterin tekemistä monipuolisesti näyttelijäntyön, puvustamisen, improvisaation ja kohtaustyöskentelyn kautta. Samalla saat arjen työkaluja rentouttavaan läsnäoloon, kokonaisvaltaiseen kuuntelemiseen ja arvostavaan kohtaamiseen. Uudet teatterin ystävät ja kokeneet konkarit, tervetuloa! Leirille mahtuu enintään 16 henkilöä. Ohjaajana Tomi Välimaa. Hinta: 65€