MIUN ELÄMÄN KIPALE – YLEISÖHAASTE SIULLE 4.10.-30.11.2023!

TÄMÄ ON KUTSU KEVÄTKONSERTTIMME ENNAKKOHAASTEESEEN

MIUN ELÄMÄN KIPALE -YLEISÖHAASTE SIULLE!

Taidekoulu Estradin kevätkonsertti 2024

Taidekoulu Estradin bändilinja on parhaillaan erään huippusuositun tv-formaatin jäljillä.

Kutsumme yleisöä osallistumaan ”Miun elämän kipale” -konsertin ennakkohaasteeseen aikavälillä 1.10.-30.11.2023. Haaste huipentuu live-konserttiin Kulttuuritila Nuijamiehessä su 28.4.2023. Kannattaa merkitä konserttipäivä kalenteriin ja osallistua haasteeseen. On mahdollista, että yleisö saa kuulla juuri ”siun elämän kipaleen” ja siihen liittyvän sykähdyttävän kokemuksen. Lyhyt ja ytimekäs tarina tuodaan livekonsertissa esille monin eri tavoin mm. videolla, juontajan lukemana tai itse kertomana paikan päällä. Kullekin tarinalle varataan esityksestä aikaa n. yksi minuutti.

Kokoamme yleisöltä ja tunnetuilta kutsuvierailta saadun materiaalin, joista valikoituu esitettävä ohjelmisto tarinoineen. Ensimmäisessä vaiheessa kipaleen tiedot ja tarina toimitetaan kirjallisena alla olevan ohjeen mukaisesti omalla nimellä tai anonyymisti (esim. Rakastunut -79). Otamme yhteyttä valittuihin 4.-15.12.2023, jolloin sovimme toteutuksen yksityiskohdista yhdessä.

Kevään uurastuksen päätteeksi upeat bändimme solisteineen tulkitsevat valitun ohjelman ikimuistoiset hitit alueemme ykkössalissa Kulttuuritila Nuijamiehessä.

OHJEET

Materiaali toimitetaan 1.10.-30.11.2023 osoitteeseen: leena.talasmo@taidekouluestradi.fi

  • siun kipaleen tiedot kirjallisesti: nimi, artisti, bändi
    • voit osallistua myös näin: useampi biisi + niihin omat tarinat tai yhteen tarinaan vaihtoehtoisia biisejä, jos vain on mahdollista.tarinankulku kirjallisesti: ytimekäs tarinan kaari, jossa on huipentuma ja yhteys biisiin.
  • Otamme yhteyttä valittuihin sähköpostitse 4.-15.12.2023
  • Lisätietoja voi kysyä: leena.talasmo@taidekouluestradi.fi/p. 044 503 1259