TEATTERIFESTRADI PÖHINÄ

TEATTERIFESTRADI PÖHINÄ

OHJELMAESITTELY:

PIKKUTIREHTÖÖRIT

OLIPA KERRAN NOITA….

Ohjaus: Auli Ryynänen ja Noora Särkkä

Tarina siitä, että noitakin tarvitsee joskus apua. Ja on onni, että on ystäviä, jotka silloin auttavat.

Esitykset Teatterifestradi Pöhinässä

la 14.5 klo 10 + 11

 

PO2-3A ja PO2-3B

KULTAINEN PÄIVÄKIRJA

Ohjaaja Tomi Välimaa

Kuninkaan vuoden lempipäivä koittaa: kruununkiillottaja saapuu ja kuningas luopuu painavasta kruunustaan. Voisiko käskyttämiseen väsynyt kunkku pitää lomaa? Kuka häntä sijaistaa? Mitä paljastuu kuninkaan salaisesta päiväkirjasta? Uudessa tilanteessa hoviväellä riittää sulateltavaa, tosin voisiko valtaa jakaa useammille kuin yksille harteille?

Esitykset Teatterifestradi Pöhinässä

la 14.5

PO2-3A klo 11 + 12

PO2-3B klo 14 +15

 

PO4

WILHASUCAT INC. – FAIRYTALES WITH A TWIST

Ohjaaja Tomi Välimaa

Tuotantoyhtiön tulee luoda uusi kassamagneetti, ja mikäpä paremmin tuottaisi tuohta kuin klassikkosatujen freshit versiot! Satuhahmojen kasvojenkohotus on tehtävä täpöllä kasvojen menetystä pelkäämättä, sillä hulluinkaan kreattu idis ei ole överi, kunhan vältetään taloudelliset vajarit. Teatterinuoret ovat paitsi luoneet aivan uusia versioita tunnetuista saduista myös ottavat kriittisesti kantaa siihen, miten pitkälle tuotantoyhtiöt voivat olla valmiita menemään vain yksi asia mielessään.

Esitykset Teatterifestradi Pöhinässä

Su 15.5 klo 13 + 14.30

Lisäksi esitys ma 16.5 klo 19

 

AIKUISTEN SOVELTAVAN TEATTERIN RYHMÄ WÄLLYLÄISET

MAAILMAN YMPÄRI 80 PÄIVÄSSÄ

Ohjaaja Tomi Välimaa

Herrasmies Vili Usva lyö vetoa pelastaakseen hyväntekeväisyyttä tekevän Lappeenrannan Casinon. Alkaa maailmanympärimatka yhdessä uskollisen palvelija Passepartout’n kanssa aikaa vastaan. Mukana kapuloita rattaisiin laittavat katala Transfer sekä mestarietsivä, joka on vakuuttunut siitä, että Vili on pankkiryöstön takana. Seikkailut vievät mm. Ruotsiin, pakistanilaiseen vuoristokylään ja merirosvolaivalle. Maailmalta saattaa yllättäen löytyä se arvokkain, rakkaus, joka voi sulattaa paatuneimmankin sydämen mitä yllättävimmällä tavalla.

Esitykset Teatterifestradi Pöhinässä

la 14.5 klo 17 + 18.30

 

lisäksi ryhmä osallistuu

HYPPY – Kehitysvammaisten näyttämötaiteen festivaaleille Lappeenrannnan kaupunginteatterilla 24.5.22 klo 18

 

PO5

SUS SIUNAKKOON!

Ohjaus Heidi Parkkinen ja työryhmä

Käsikirjoitus Heidi Parkkinen ja työryhmä

PO5 tarjoilee kohtausmaistiaistiaisia syksyllä 22 ensi-iltaan tulevasta hulvattomasta ja ajatuksia herättävästä näytelmästä Sus Siunakkoon.

Näytelmä kertoo kolmesta Lupus Lupus Sudesta, jotka parantavat elämänsä laatua ryhmäterapiassa. Terapeuttina pomppii Hyppiys Pomppius eli kaikkien tuntema Jänis. Näytelmässä tapaatte myös sikojen maihinnoususta selviytyneen vapaan Sian, jolla on yhteisiä rituaaleja yhden tietyn Suden kanssa. Metsässä kulkee Ilkka, jonka Äiti on uhkailulla ja kiristyksellä pakottanut Mummon luokse. Hommaa pitää ansiokkaasti kasassa luontodokumenttien juontaja ja luonnontieteiden popularisoija Taavi Attenporo. Lisää uskomattomia tapahtumia, kohtaamisia ja selvitymistarinoita kirjoitetaan ja harjoitellaan koko ajan.

Maistiaiset Teatterifestradi Pöhinässä

su 15.5 klo 11 + 12.30

 

Teatteriryhmä Happi

MONOLOGISILPPUA

Ohjaus Heidi Parkkinen ja syventävien teatteriryhmä

Käsikirjoitus Työryhmä

 

Esitykset Teatterifestradi Pöhinässä

la 15.5 klo 15 + 16

Oletko koskaan miettinyt, mitä haluaisit sanoa, jos olisit joku historiallinen henkilö?

Teatterin 13-17 vuotiaiden Happi- ryhmä tuo lavalle Anne Frankin, Marie Curien, Janis Joplinin, Adolf Hitlerin, Sigmund Freudin ja Jane Austenin.

Jokainen on kirjoittanut omalle roolihahmolleen monologin, jossa roolihahmo on iältään 15-21 vuotias. Jokainen on valinnut itse oman roolihahmonsa ja näkökulman, joka monologissa on.