Tervetuloa aloittamaan uuden lukuvuoden opinnot Taidekoulu Estradilla

Taidekoulu Estradin lukuvuosi käynnistyy ensi viikolla ma 24.8.2020 alkaen. Viime kevään etäopetusjakson jälkeen on mahtavaa päästä aloittamaan lukuvuosi lähiopetuksena. On hienoa tavata jälleen kaikki oppilaat ja saada iloa ja elämään Estradin saleihin ja luokkiin!

Toivotaan, että koronatilanne pysyy Etelä-Karjalassa rauhallisena ja voimme jatkaa lähiopetusta koko lukuvuoden. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja huolehdimme siitä, että harrastaminen Estradilla on turvallista. Koronaviruksen ennaltaehkäisemiseksi noudatamme Taidekoulu Estradilla seuraavia ohjeita:

  • Noudatamme hyvää käsihygieniaa: kädet pestään ja desinfioidaan Estradille tullessa ja sieltä lähtiessä. Käsidesiä löytyy jokaisen opetustilan ovenpielestä sekä aulasta.
  • Huolehdimme turvavälien noudattamisesta ja pyrimme minimoimaan lähikontaktit aina kun se vain on mahdollista.
  • Ethän tule tunnille sairaana. Myös lieväoireisten on syytä jäädä kotiin.
  • Kontaktien vähentämiseksi toivomme, että oppilaat saapuisivat Estradille vasta juuri ennen tunnin alkua. Lisäksi aulatilojen ruuhkan ja kontaktien vähentämiseksi toivomme, että mikäli mahdollista, vanhemmat eivät tulisi aulatiloihin odottamaan oppilaita.
  • Tiloihin kulkua ja niistä poistumista porrastetaan mahdollisuuksien mukaan ruuhkien välttämiseksi. Sirkussalista poistuminen tunnin jälkeen tapahtuu takaoven kautta. Kulmasalin sisäänkäynti on jatkossa pääaulan puolelta.
  • Taidekoulu Estradin tilojen siivousta tehostetaan ja siivouksessa huomioidaan viranomaisten antama ohjeistus.

Syksyn aikana lisähaasteita oppilaiden turvalliseen liikkumiseen tuo Prisman rakennustyöt. Puhakankatu on osin suljettuna ja kiertotie kulkee Teollisuuskatua pitkin. Myös Puhakankadun bussiliikenne on siirretty Teollisuuskadulle ja pysäkit ovat Estradin kohdalla. Taidekoulu Estradin edustalla ja ympäristössä on siis syksyn aikana erityisen paljon autoliikennettä. Liikenteen poikkeusjärjestelyt jatkuvat marraskuulle asti. Toivomme oppilaiden ja vanhempien noudattavan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta Taidekoulu Estradin ympäristössä liikkuessa.

Taidekoulu Estradin 15-vuotisjuhlavuosi jäi keväällä koronan jalkoihin, mutta jatkamme synttäreiden juhlistamista syyslukukaudella.

Lukuvuoden 2020-2021 opinto-opas löytyy tästä linkistä. Opinto-oppaasta löydätte tärkeää tietoa mm. Estradin arkikäytänteistä, tämän vuoden opetuksesta ja aikatauluista sekä laskutuksesta.

Mukavaa lukuvuoden alkua kaikille ja tervetuloa Taidekoulu Estradille!