Aikuisten opetus

Uuden harrastuksen voit aloittaa missä iässä vain!

Taidekoulu Estradin bändi-, sirkus- ja teatterilinjoilla voit opiskella myös aikuisena.

Voit ilmoittautua oppilaaksi osoitteessa estradi.eepos.fi.

Lisätietoja aikuisten opinnoista saat osoitteesta taidekouluestradi@taidekouluestradi.fi.

Aikuisten opinnot lukuvuonna 2023-2024:

Bändilinjan aikuisten opinnot

Bändilinjalla voit opiskella pianoa, laulua, sähkökitaraa- ja bassoa, rumpuja ja perkussioita, trumpettia, saksofonia ja klarinettia sekä soittaa bändissä. Aikuisten opetuksessa noudatetaan musiikin laajan oppimäärän tavoitteita ja sisältöjä. Aiempi musiikin tuntemus ja taidot huomioidaan opetuksessa, ja instrumenttiopintojen ja bändien ohjelmisto suunnitellaan oppilaita innostavaksi ja motivoivaksi. Oman soittotunnin ajan voit sopia opettajan kanssa sinulle sopivaan ajankohtaan.

Aikuisten soveltavan teatterin ryhmä tiistaisin klo 12-13 

Teatteritunneilla pidetään hauskaa iloisessa ja turvallisessa ilmapiirissä. Kevään aikana valmistamme teatteriesityksen ryhmän toiveiden pohjalta. Ryhmä on suunnattu aikuisille vammaispalveluiden asiakkaille.

Aikuisten sirkusryhmä ke klo 19.30-21

Aikuisten sirkusopetus tähtää ensisijaisesti oppilaiden henkilökohtaisen hyvinvoinnin lisääntymiseen ja rentoon, mutta tavoitteelliseen harrastamiseen. Harjoituksissa pääpaino on kehontuntemuksen ja -hallinnan sekä sirkustekniikan opiskelussa. Opintojen sisältöalueet liittyvät ketteryyttä, koordinaatiota, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutumista tukeviin harjoitteisiin. Sirkuslajeja käydään läpi oppilasryhmän tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti, kuitenkin niin, että pääpaino harjoituksissa on akrobatiassa.

Aikuisten akrobatia ja ilma-akrobatia ti klo 19-20.30

Ryhmässä harjoitellaan vaihtuvin jaksoittain ilma-akrobatiaa ja permantoakrobatiaa.