Ohjelma- ja koulutuspalvelut

OSAAMISTA, TEKEMISEN ILOA, ENERGIAA JA GLAMOURIA!

Taidekoulu Estradin ohjelmapalvelu tarjoaa monipuolisia ja sykähdyttäviä esityksiä yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksiin musiikin, sirkuksen, teatterin sekä näiden yhdistelmien toteutuksena.  Toteutamme esittävää ohjelmaa aina mahdollisuuksien mukaan muutamasta minuutista pitkäkestoisempiin näytöksiin, jotka voivat sisältää yhtä tai useampaa taiteenlajia.  Lyhyet show-numerot ja pienoiskonsertit keventävät hienosti asiapitoisia tilaisuuksia. Esityskausiemme kokopitkät näytökset ovat myös tilattavissa yksityistilaisuuksia varten Taidekoulu Estradin omissa tiloissa.

Taidekoulu Estradin koulutuspalvelu sisältää yhteisöllisyyttä edistäviä virkistys- ja hyvinvointityöpajoja sekä esiintymiskoulutusta. Taidekoulu Estradi huomioi tilaajan erilaiset toiveet ja räätälöi aina mahdollisuuksien mukaan toivotunlaisen  koulutuskokonaisuuden.

Ota yhteyttä

taidekouluestradi@taidekouluestradi.fi
044 761 5502

Huikea tulishow

Tulisirkus-show tuo hehkua illan hämärään. Taianomainen tunnelma vie katsojan muinaistulille, ihmisen alkulähteille. Show sisältää henkeä salpaavaa tulenpyöritystä ja -jongleerausta sekä tanssillista liikeilmaisua.

Tulisirkus-show sopii hyvin mm. yllätysohjelmaksi saapuville vieraille, ulkoilmatapahtuman kohokohdaksi tai loppuillan huipennukseksi. Show soveltuu myös  paloturvallisuuskriteerit täyttäviin sisätiloihin. Kaikki esitykset toteutetaan paloviranomaisten hyväksymän  turvallisuussuunnitelman mukaisesti.

Esityksen kesto: 10–15 min

Häikäiseviä kokemuksia sirkuksen parissa

Hohdokas sirkusesitys syntyy taitoa vaativista sirkuslajeista ja silmiä hivelevästä visuaalisuudesta. Ohjelmistossa on mm. notkeutta vaativaa pari- ja ryhmäakrobatiaa, voltteja ja kärrynpyöriä, tasapainoilua, yksipyöräisten hallintaa, päätähuimaavaa ilma-akrobatiaa sekä jongleerausta eri välineillä.  Äänite- tai livemusiikki vie esityksen tavoiteltuun tunnelmaan.

Iloa ja tunnelmaa musiikista

Musiikkiohjelmistoon mahtuu pääasiassa viihdyttävää suomalaista ja kansainvälistä rytmimusiikkia eri vuosikymmeniltä erilaisten kokoonpanojen tulkitsemana. Piristävän popin ja räväkän rokin lisäksi on tarjolla tunnelmallisia laulelmia ja kiehtovia musikaalisävelmiä. Kun halutaan juurevaa maailmanmusiikkia, bluesia, jazzia, soulia tai funkia, järjestetään sitä mahdollisuuksien mukaan. Musiikkiesitys tai lyhyt konsertti toteutetaan joko akustisena, puoliakustisena tai bänditoteutuksena äänentoistoineen.

Rumpu- ja perkussiopaja yhdistää

Yhteisrytmiikkaan paneutuva paja tarjoaa ryhmille aivan uuden tavan kommunikoida ja löytää toisensa. Rumpu- ja perkussiopajassa voi  nauttia turvallisesti tutuista perusrytmeistä  tai heittäytyä villisti monikulttuurisen rytmiikan vietäväksi. Paja sopii kaiken ikäisille mihin tarkoitukseen tahansa.

Energiaa ja ajateltavaa teatterista

Teatteritarjonta sisältää esityksiä ja osallistavaa toimintaa tilaajan teemojen mukaisesti räätälöitynä. Vuorovaikutus- ja esiintymiskoulutukset sopivat kaikille kiinnostuneille. Koulutuksen kesto voi olla enintään 2-4 tuntia.

Satu-picnic -tuokio tarjoaa satuja ja tarinoita lapsille, nuorille ja aikuisille toiminnallisuuden ja klovnerian keinoin. Satutuokioihin voidaan lisätä  sirkusta ja musiikkia.

Upeat musiikin, sirkuksen ja teatterin yhteisesitykset

Taidekoulu Estradin taiteidenväliset esitykset ihastuttavat yleisöä näyttävyydellään. Kolme eri taiteenlajia – sirkus, musiikki ja teatteri loihtivat taidollisesti ja visuaalisesti kiehtovia show-numeroita monenlaiseen mieltymykseen.