Kesäsirkus Karkurit

Kesäsirkus Karkurit

Tänä kesänä Taidekoulu Estradi tarjoilee mukavaa tekemistä kaikille sirkustaiteen ystäville, niin lapsille kuin aikuisillekin. Kesäsirkus -esitys ja lapsille suunnatut taidetyöpajat valtaavat Vanhan pappilan kesäteatterin kesäkuussa, juhannuksen molemmin puolin.

Kesäsirkus Karkurit -esityksessä seikkailee värikäs rosvojoukko, joka suuntaa ryöstöretkensä arvokkaiden esineiden museoon. Kaikki ei kuitenkaan mene aivan suunnitelmien mukaisesti ja rosvojoukko joutuu karkuteille…

Esitys koostuu livemusiikin siivittämistä taidokkaista sirkusnumeroista, joissa näyttäytyvät mm. yksipyöräisillä pyörillä tasapainoilu, diaboloilla jongleeraus, notkeus- ja pariakrobatia, ilma-akrobatia sekä huimat vipulautatemput. Esityksen kesto on noin 45 min., joten se soveltuu kestonsa puolesta hyvin yli 3-vuotiaille katsojille.

Esitystä tekemässä on joukko taidealan ammattilaisia. Sirkustaiteen ohjaaja/-opettaja Petra Mäki-Neuvonen on yhdessä esiintyjäjoukon kanssa käsikirjoittanut ja ohjannut esityksen. Tanssikoreografian ja esiintyjien liikkumisen on ohjannut tanssinopettaja/-koreografi Susanna Kivinen ja livemusiikista vastaa rumpali/rumpuopettaja Henri Vahvanen. Asujen suunnittelu ja toteutus on ompelija Laura Tikan käsialaa.

Esiintymässä on kahdeksan nuorta sirkustaituria, joilla on vuosien kokemus esiintymisestä eri kokoisille yleisöille – tänä kesänä ensimmäistä kertaa kesäteatteri-ympäristössä.

Esitykset:
ma 17.6. klo 18
ti 18.6 klo 9.30
ke 19.6 klo 9.30
to 20.6. klo 9.30
ma 24.6. klo 18
ti 25.6. klo 13
ke 26.6. klo 13
to 27.6 klo 13 ja 15

Liput: 10€/hlö
Lippuvaraukset: liput@taidekouluestradi.fi sekä p. 046 9374436 ti–to klo 10.30–15.30. Esityspäivinä 2 h ennen esitystä. Lippujen lunastus: 30 min. ennen esityksen alkua paikan päältä.
Esityspaikka: Valtakatu 80, Lappeenranta